Redha mak ayah tu penting. Walau apa pun yang kita nak buat, pastikan mak ayah redha.
CikGaram (via alwanizolkifli)

Allah, takutnya kalau2 apa yg aku reblog dan post kn kat sini mengundang kemurkaanMu, ighfirli ya Rabb T.T 

dear followers, im very very very sorry kalau post saya ada yg terkurang ke apa ke , siapa2 yg nk komen pape just ask / message me .

HambaDia

Anonymous asked:
Assalam sister. I'm interested to see your blog. Awesome :). Hope you will continuously post something that give benefits for us. May Allah shower his blessings on you.

waalaikumussalam , insyaAllah, haza min fadhli Rabbi :) btw thanks


Cemburu yang paling pedih ialah cemburu yang bila kamu sedar sebenarnya kamu tak ada hak pun untuk cemburu…
rozizarina (via rozizarina)

(Source: food-sets)